با اینکه چیزی از عمر علوم اجتماعی نمیگذرد و بخش عمده این علم در یک قرن اخیر به وجود آمده است،به دلیل احتیاج شدید جوامع به علوم اجتماعی این دانش گسترش فراوانی یافته و رشته های متعددی به وجود آمده است. در زیر به مواردی از شاخه های این رشته میپردازیم:

 

1_جمعیت شناسی: این رشته به شمار جمعیت ، وقایع چهارگانه حیات(تولد،ازدواج،طلاق،فوت)،افزایش و کاهش طبیعی جمعیت ، مهاجرتها ، جابه جایی، رابطه جمعیت و اقتصاد و برخی پیش بینی های جمعیتی میپردازد.

 

2_مردم شناسی: این شاخه به زندگی اجتماعی و روابط اقوام محلی و گروههای نژادی میپردازد.

 

3_تاریخ اجتماعی: این رشته به سرگذشت جوامع از زمانهای دور که انسان نوشتن را آغاز کرده و آثاری از خود بر جای گذاشته میپردازد و ابعاد مربوط به آن را بررسی میکند.

 

4_جامعه شناسی: این رشته به بررسی و مطالعه واقعیتهای اجتماعی و تحولاتی که در زندگی اجتماعی انسانها رخ داده میپردازد. دامنه این علم آنقدر وسیع و گسترده شده که خود به رشته های متفاوتی شامل جامعه شناسی دینی،جامعه شناسی روستایی و شهری ، جامعه شناسی کار و صنعت و تقسیم میشود.

 

شاخه های مختلف علوم اجتماعی

آشنایی با علم جامعه شناسی

مدرسه چه بر سر دموکراسی می آورد؟

  ,اجتماعی ,رشته ,شناسی ,های ,جمعیت ,این رشته ,علوم اجتماعی ,رشته به ,شناسی این ,میپردازد  

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

الکسا وبسایت نوید کوچک زاده سردار شهید محمد اسلامی نسب ساخت ویلا طب الهی مدرسه ی کار و فناوری وبلاگ شرکت ورق پلاست ارومیه slider حمیدرضا آقایی مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی